Здравен контрол

 
 

2024 г.

 
 

 

Здравен контрол 01.07.2024 г. - 05.07.2024 г.

Здравен контрол 24.06.2024 г. - 28.06.2024 г.

Здравен контрол 17.06.2024 г. - 21.06.2024 г.

Здравен контрол 10.06.2024 г. - 14.06.2024 г.

Здравен контрол 03.06.2024 г. - 07.06.2024 г.

Здравен контрол 27.05.2024 г. - 31.05.2024 г.

Здравен контрол 20.05.2024 г. - 23.05.2024 г.

Здравен контрол 13.05.2024 г. - 17.05.2024 г.

Здравен контрол 07.05.2024 г. - 10.05.2024 г.

Здравен контрол 29.04.2024 г. - 02.05.2024 г.

Здравен контрол 22.04.2024 г. - 26.04.2024 г.

Здравен контрол 15.04.2024 г. - 19.04.2024 г.

Здравен контрол 08.04.2024 г. - 12.04.2024 г.

Здравен контрол 01.04.2024 г. - 05.04.2024 г.

Здравен контрол 25.03.2024 г. - 29.03.2024 г.

Здравен контрол 18.03.2024 г. - 22.03.2024 г.

Здравен контрол 11.03.2024 г. - 15.03.2024 г.

Здравен контрол 05.03.2024 г. - 08.03.2024 г.

Здравен контрол 26.02.2024 г. - 01.03.2024 г.

Здравен контрол 19.02.2024 г. - 23.02.2024 г.

Здравен контрол 12.02.2024 г. - 16.02.2024 г.

Здравен контрол 05.02.2024 г. - 09.02.2024 г.

Здравен контрол 29.01.2024 г. - 02.02.2024 г.

Здравен контрол 22.01.2024 г. - 26.01.2024 г.

Здравен контрол 15.01.2024 г. - 19.01.2024 г.

Здравен контрол 08.01.2024 г. - 12.01.2024 г.

Здравен контрол 02.01.2024 г. - 05.01.2024 г.

 
 

2023 г.

 
 

Здравен контрол 18.12.2023 г. - 29.12.2023 г.

Здравен контрол 11.12.2023 г. - 15.12.2023 г.

Здравен контрол 04.12.2023 г. - 08.12.2023 г.

Здравен контрол 27.11.2023 г. - 01.12.2023 г.

Здравен контрол 20.11.2023 г. - 24.11.2023 г.

Здравен контрол 13.11.2023 г. - 17.11.2023 г.

Здравен контрол 06.11.2023 г. - 10.11.2023 г.

Здравен контрол 30.10.2023 г. - 03.11.2023 г.

Здравен контрол 23.10.2023 г. - 27.10.2023 г.

Здравен контрол 16.10.2023 г. - 20.10.2023 г.

Здравен контрол 09.10.2023 г. - 13.10.2023 г.

Здравен контрол 02.10.2023 г. - 06.10.2023 г.

Здравен контрол 25.09.2023 г. - 29.09.2023 г.

Здравен контрол 18.09.2023 г. - 21.09.2023 г.

Здравен контрол 11.09.2023 г. - 15.09.2023 г.

Здравен контрол 04.09.2023 г. - 08.09.2023 г.

Здравен контрол 28.08.2023 г. - 01.09.2023 г.

Здравен контрол 21.08.2023 г. - 25.08.2023 г.

Здравен контрол 14.08.2023 г. - 18.08.2023 г.

Здравен контрол 07.08.2023 г. - 11.08.2023 г.

Здравен контрол 31.07.2023 г. - 04.08.2023 г.

Здравен контрол 24.07.2023 г. - 28.07.2023 г.

Здравен контрол 17.07.2023 г. - 21.07.2023 г.

Здравен контрол 10.07.2023 г. - 14.07.2023 г.

Здравен контрол 03.07.2023 г. - 07.07.2023 г.

Здравен контрол 26.06.2023 г. - 30.06.2023 г.

Здравен контрол 19.06.2023 г. - 23.06.2023 г.

Здравен контрол 12.06.2023 г. - 16.06.2023 г.

Здравен контрол 05.06.2023 г. - 09.06.2023 г.

Здравен контрол 29.05.2023 г. - 02.06.2023 г.

Здравен контрол 22.05.2023 г. - 26.05.2023 г.

Здравен контрол 15.05.2023 г. - 19.05.2023 г.

Здравен контрол 08.05.2023 г. - 12.05.2023 г.

Здравен контрол 01.05.2023 г. - 05.05.2023 г.

Здравен контрол 24.04.2023 г. - 28.04.2023 г.

Здравен контрол 17.04.2023 г. - 21.04.2023 г.

Здравен контрол 10.04.2023 г. - 13.04.2023 г.

Здравен контрол 03.04.2023 г. - 07.04.2023 г.

Здравен контрол 27.03.2023 г. - 31.03.2023 г.

Здравен контрол 20.03.2023 г. - 24.03.2023 г.

Здравен контрол 13.03.2023 г. - 17.03.2023 г.

Здравен контрол 06.03.2023 г. - 10.03.2023 г.

Здравен контрол 27.02.2023 г. - 02.03.2023 г.

Здравен контрол 20.02.2023 г. - 24.02.2023 г.

Здравен контрол 13.02.2023 г. - 17.02.2023 г.

Здравен контрол 06.02.2023 г. - 10.02.2023 г.

Здравен контрол 30.01.2023 г. - 03.02.2023 г.

Здравен контрол 23.01.2023 г. - 27.01.2023 г.

Здравен контрол 16.01.2023 г. - 20.01.2023 г.

Здравен контрол 09.01.2023 г. - 13.01.2023 г.

Здравен контрол 03.01.2023 г. - 06.01.2023 г.

 
 
 
 

2022 г.

 
 

Здравен контрол 19.12.2022 г. - 30.12.2022 г.

Здравен контрол 12.12.2022 г. - 16.12.2022 г.

Здравен контрол 05.12.2022 г. - 09.12.2022 г.

Здравен контрол 28.11.2022 г. - 02.12.2022 г.

Здравен контрол 21.11.2022 г. - 25.11.2022 г.

Здравен контрол 14.11.2022 г. - 18.11.2022 г.

Здравен контрол 07.11.2022 г. - 11.11.2022 г.

Здравен контрол 31.10.2022 г. - 04.11.2022 г.

Здравен контрол 24.10.2022 г. - 28.10.2022 г.

Здравен контрол 17.10.2022 г. - 21.10.2022 г.

Здравен контрол 10.10.2022 г. - 14.10.2022 г.

Здравен контрол 03.10.2022 г. - 07.10.2022 г.

Здравен контрол 26.09.2022 г. - 30.09.2022 г.

Здравен контрол 19.09.2022 г. - 23.09.2022 г.

Здравен контрол 12.09.2022 г. - 16.09.2022 г.

Здравен контрол 05.09.2022 г. - 09.09.2022 г.

Здравен контрол 15.08.2022 г. - 19.08.2022 г.

Здравен контрол 08.08.2022 г. - 12.08.2022 г.

Здравен контрол 01.08.2022 г. - 05.08.2022 г.

Здравен контрол 25.07.2022 г. - 29.07.2022 г.

Здравен контрол 18.07.2022 г. - 22.07.2022 г.

Здравен контрол 11.07.2022 г. - 15.07.2022 г.

Здравен контрол 04.07.2022 г. - 08.07.2022 г.

Здравен контрол 27.06.2022 г. - 01.07.2022 г.

Здравен контрол 20.06.2022 г. - 24.06.2022 г.

Здравен контрол 10.06.2022 г. - 16.06.2022 г.

Здравен контрол 03.06.2022 г. - 09.06.2022 г.

Здравен контрол 27.05.2022 г. - 02.06.2022 г.

Здравен контрол 20.05.2022 г. - 26.05.2022 г.

Здравен контрол 13.05.2022 г. - 19.05.2022 г.

Здравен контрол 05.05.2022 г. - 12.05.2022 г.

Здравен контрол 26.04.2022 г. - 04.05.2022 г.

Здравен контрол 15.04.2022 г. - 21.04.2022 г.

Здравен контрол 08.04.2022 г. - 14.04.2022 г.

Здравен контрол 01.04.2022 г. - 07.04.2022 г.

Здравен контрол 25.03.2022 г. - 31.03.2022 г.

Здравен контрол 18.03.2022 г. - 24.03.2022 г.

Здравен контрол 11.03.2022 г. - 17.03.2022 г.

Здравен контрол 04.03.2022 г. - 10.03.2022 г.

Здравен контрол 25.02.2022 г. - 03.03.2022 г.

Здравен контрол 18.02.2022 г. - 24.02.2022 г.

Здравен контрол 11.02.2022 г. - 17.02.2022 г.

Здравен контрол 04.02.2022 г. - 10.02.2022 г.

Здравен контрол 14.01.2022 г. - 20.01.2022 г.

Здравен контрол 07.01.2022 г. - 13.01.2022 г.

Здравен контрол 31.12.2021 г. - 06.01.2022 г.

 
 

2021 г.

 
 

Здравен контрол 20.12.2021 г. - 30.12.2021 г.

Здравен контрол 10.12.2021 г. - 16.12.2021 г.

Здравен контрол 03.12.2021 г. - 09.12.2021 г.

Здравен контрол 26.11.2021 г. - 02.12.2021 г.

Здравен контрол 19.11.2021 г. - 25.11.2021 г.

Здравен контрол 22.10.2021 г. - 28.10.2021 г.

Здравен контрол 15.10.2021 г. - 21.10.2021 г.

Здравен контрол 08.10.2021 г. - 14.10.2021 г.

Здравен контрол 01.10.2021 г. - 07.10.2021 г.

Здравен контрол 24.09.2021 г. - 30.09.2021 г.

Здравен контрол 17.09.2021 г. - 23.09.2021 г.

Здравен контрол 10.09.2021 г. - 16.09.2021 г.

Здравен контрол 03.09.2021 г. - 09.09.2021 г.

Здравен контрол 27.08.2021 г. - 02.09.2021 г.

Здравен контрол 20.08.2021 г. - 26.08.2021 г.

Здравен контрол 13.08.2021 г. - 19.08.2021 г.

Здравен контрол 06.08.2021 г. - 12.08.2021 г.

Здравен контрол 30.07.2021 г. - 05.08.2021 г.

Здравен контрол 23.07.2021 г. - 29.07.2021 г.

Здравен контрол 16.07.2021 г. - 22.07.2021 г.

Здравен контрол 09.07.2021 г. - 15.07.2021 г.